8 Temmuz 2011 Cuma

Tüy Dökücü Krem Nasıl Kullanılır

üy Dökücü Krem Nasıl Kullanılır diye bir soru sorarsanız buna verilebilecek cevap ürününe göre değişir olacaktır.Her ürünün uygulaması ve tüy olan bölgede kalış süresi farklıdır bunu üreticileri belirtmektedir.Bu nedenle Tüy Dökücü Krem kullanımında aldığınız markanın kutusunda yazan uygulama talimatlarına mutlaka uyunuz.

Aşağıda Piyasada En Çok Satılan Dolayısı İle Kullanılan Kremlere Ait Kullanım İpuçları Verilmiştir.

1-Naturaderm Tüy Dökücü Krem

Naturaderm Piyasada Bulabileceğiniz en iyi kremdir hem fiyat hemde kalite olarak en iyisi olduğundan çok fazla satılmakta ve pazarın %60 elinde tutmaktadır.

Naturaderm Kullanımı


Kullanmadan önce cildiniz kuru olmalıdır,Kuru olduğuna emin olduktan sonra gerekli bölgelere sürünüz.5 dk bekletiniz.Tüyler dökülmeye başlayınca bol su ile yıkayınız

NaturaDerm'in tüyler üzerindeki etkisi nedir?

Tüy sayısında azalma, tüy çapında incelme ve tüy çıkışında gecikme sağlar. Uyguladıktan sonra cildinizi yıkamanız gerekmeyeceği gibi cildin günlük bakımın sağlayıp nemlendirir.

NaturaDerm, her cilt tipine uygunmudur?


NaturaDerm her cilt tipinde güvenle kullanılabilir.

NaturaDerm'i düzenli kullanmak şart mıdır?

Evet. Öngörülen sonuçlara ulaşabilmek için düzenli kullanım çok önemlidir. Bu şekilde NaturaDerm en iyi sonucu verecektir. Düzensiz kullanım sonuç alma sürecini uzatacaktır.

2-Bitkisel Tüy Dökücü ve Azaltıcı Krem Planta Pura

 Planta Pura Naturadermden sonra piyasada en çok kullanılan tüy dökücü kremdir pazarın %20 sine sahiptir.

 Bitkisel Tüy Dökücü ve Azaltıcı Krem Planta Pura kullanımı

 Planta Pura Crema Depilatoria Bitkisel Tüy Dökücü ve Azaltıcı Krem içeriğindeki bitki özleri ve ananas macunu ile vücuttaki tüyler üzerinde güvenle kullanılabilir.Bölgeyi sabun ve su ile temizledikten sonra özel spatulası ile bir tabaka halinde uygulandıktan sonra 6-7 dakika beklenir.(Bacaklarda 7-8 dakika)Sonrasında akan suyun altında spatulası ile kazınarak temizlenir.Bu süreçten sonra sabun kullanmayınız. Açık yaralı ,tahrişli deriye ve yüzünüze uygulamayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder