7 Temmuz 2011 Perşembe

İyi Tüy Dökücü Krem

Bu güne kadar denediğim bir çok marka içinde En İyi Tüy Dökücü Krem olarak tanımlayabileceğim bir krem var son dönemlerde çok popüler olmaya başladı
kullanım kolaylığı ve etkisiyle diğer tüm markalardan çok daha etkili Naturaderm  ona yakın olarak bazı markaları sayabilir.

En İyi Tüy Dökücü Krem Sıralaması

1-Naturaderm Tüy Dökücü Krem

Naturaderm Tüy Dökücü Krem Güvenli bir şekilde kullanabileceğiniz NaturaDermi sıkıp temizleniz yeterlidir.. Tüy büyümesini azaltacağı gibi, kıl dönmelerine karşı çok iyi bir koruyucudur.

Deriyi sıkılaştırıcı ve nemlendirici özelliğinden dolayı pürüzsüz bir cilt oluşmasına yardımcı olur. Sürülüşü kolay, yağlı olmayan, çabuk emilen, ciltte herhangi bir yağ ve kalıntı bırakmayan özelliğe sahiptir.

2-Marvelclean Face Tüy Dökücü Krem

MARVELCLEAN FACE hem bayan hemde bayların yüz bölgesinde düzenli kullanım ile istenmeyen tüyleri ayda sadece 2 kez kullanarak kalıcı olarak azaltır. Diğer metodlarla yıllardır zaman harcandığı ve bu uygulamaların ağrılı ve sorunlu olduğu düşünülürse, ayda sadece 2 kez olmak üzere 8-12 aylık bir kullanım süresi bu problemden kurtulmak için yeterlidir.

3-Planta Pura Tüy Dökücü ve Azaltıcı Krem


Bitkisel tüy dökücü ve  azaltıcı Planta Pura krem Pineapple macunu ve özel etkili bitki ekstrelerinden üretilmiştir. Koruyucu madde içermez. Thioglycolic asit tuzları içermektedir.İlk kulullanımla beraber tüyleri yok eder  ve  istenmeyen tüylerin cilde zarar vermeden kalıcı olarak azalmasını ve incelmesini sağlar. 125 ml Tüpte.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder