8 Temmuz 2011 Cuma

Tüy Dökücü Krem Erkek

Tüy Dökücü Krem Erkek olarak piyasada satılan bir çok krem yada benzeri ürün bulunmaktadır.Yalnız tüy dökücüler erkek yada kadın ayırt etmez işleri sadece tüyleri dökmektir.Bu nedenle her tüy dökücüyü iki cinsiyette kullanbilir.Kısaca ayrım yapılması sadece bir pazarlama politikasıdır.Aşağıda piyasada en çok tutulan Tüy dökücü kremler ile ilgili bilgi bulabilirsiniz.

En Etkili Tüy Dökücü Krem Erkek

1-Naturaderm Tüy Dökücü Krem

Naturaderm krem Piyasada en çok satılan hem kadınlar hemde erkeklerin kullanabildiği iyi bir kremdir.Kalite ve fiyat açısından bir numaradır.

Deriyi sıkılaştırıcı ve nemlendirici özelliğinden dolayı pürüzsüz bir cilt oluşmasına yardımcı olur. Sürülüşü kolay, yağlı olmayan, çabuk emilen, ciltte herhangi bir yağ ve kalıntı bırakmayan özelliğe sahiptir.

Tüy sayısında azalma, tüy çapında incelme ve tüy çıkışında gecikme sağlar. Naturaderm Tüy Dökücü Krem Uyguladıktan sonra cildinizi yıkamanız gerekmeyeceği gibi cildin günlük bakımın sağlayıp nemlendirir.


2-Bitkisel Tüy Dökücü ve Azaltıcı Krem Planta Pura

Planta Pura 2. sırada yer alır ve oldukça iyidir benim şahsi önerim Naturadermi bulamaz iseniz bu kullanın

Bitkisel Tüy Dökücü ve Azaltıcı Krem Kullanımı:Planta Pura Crema Depilatoria Bitkisel Tüy Dökücü ve Azaltıcı Krem içeriğindeki bitki özleri ve ananas macunu ile vücuttaki tüyler üzerinde güvenle kullanılabilir.Bölgeyi sabun ve su ile temizledikten sonra özel spatulası ile bir tabaka halinde uygulandıktan sonra 6-7 dakika beklenir.(Bacaklarda 7-8 dakika)Sonrasında akan suyun altında spatulası ile kazınarak temizlenir.Bu süreçten sonra sabun kullanmayınız. Açık yaralı ,tahrişli deriye ve yüzünüze uygulamayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder