9 Haziran 2011 Perşembe

Naturaderm Tüy Dökücü Krem Kullanımı

Naturaderm Tüy Dökücü Krem Kullanımı


Naturaderm Tüy Dökücü Krem Kullanımı Sırasında size bildirilen kullanım prosedürlerine uyarsanız en iyi etkiyi alabilirsiniz.
 
Kremi tüyleri tamamen kapatacak şekilde spatula yardımı ile doğrudan cildinizin üzerine yayınız. Kremi cildinizin üzerinde tam 3 dakika bekletiniz ve daha sonra test etmek için küçük bir alanı spatula yardımı ile temizleyiniz. Tüyler kolay çıkıyorsa kalan kısımları da spatula ile temizleyebilirsiniz. Gerektiği takdirde, kremi cilt üzerinde biraz daha bekletiniz, ancak TOPLAMDA 6 DAKİKAYI GEÇİRMEYİNİZ.
 
Kullandıktan sonra Cildinizi Su İle Durulayın ve kurulayın.
 
HER ZAMAN KULLANMA TALİMATINA UYUNUZ!
 
Varisler, benler, yaralar, çatlamış, tahriş olmuş, güneşte yanmış, cilt üzerinde ya da son 72 SAAT içinde traş edilmiş ciltte veya geçmişte tüy dökücü kreme karşı olumsuz reaksiyon göstermiş olan bölgelerde kullanmayınız.
 
Cildinizi etkileyebilen herhangi bir ilaç kullanıyorsanız ya da herhangi bir cilt hastalığınız varsa, kullanmadan önce doktorunuza başvurunuz.
 
Naturaderm Tüy Dökücü Krem KullanımıHer kullanımdan önce, uygulayacağınız bölgede küçük bir yere kremi kullanma talimatlarına uygun olarak uygulayarak CİLDİN REAKSİYONUNU TEST EDİNİZ. 24 SAATTEN sonra herhangi bir olumsuz reaksiyon yoksa kremi kullanmaya başlayabilirsiniz.
 
Kullanırken yanma/batma hissederseniz kremi derhal temizleyin ve cildinizi su ile durulayın. Eğer yanma/batma hissi devam ederse, doktorunuza başvurunuz.
 
Kullanım sonrasında, terleme önleyici, parfümlü bir ürün kullanmadan ya da güneşlenmeden önce 24 saat beklemenizi öneririz.
 
İki uygulama arasında her zaman 72 saat bekleyiniz.
 
ÇOCUKLARIN ERİŞEMEYECEĞİ YERLERDE MUHAFAZA EDİNİZ! Yutulması halinde derhal doktora başvurunuz ve dış paketi gösteriniz.
 
Gözle temasından kaçının. Gözle temas ederse derhal bol su ile yıkayın ve bir doktora başvurun.
 
En iyi sonuç için tüyün boyutu ne kadar olmalıdır?
Tüyün ne kadar uzun olması gerektiği hakkında kesin bir koşul yoktur. En iyi sonucu elde etmek için tüy uzunluğu 2-5 mm arasında olmalıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder