9 Haziran 2011 Perşembe

Tüy Dökücü Krem Nedir

Tüy Dökücü Krem


Naturaderm  Tüy Dökücü krem ürünleri tıraş bıçaklarının aksine tüylerinizi kırmaz; doğrudan tüyleri oluşturan proteinler üzerine etki eder. Böylece hem yeni çıkan tüyleriniz daha yumuşak çıkar hem de batık tüy sorunuyla karşılaşmazsınız.
 
Tüy Dökücü KremKremler cildinize en iyi bakımı sağlar ve etkili formülü sayesinde cildinizi ipeksi bir yumuşaklığa kavuşturur.
 
Naturaderm kremlerin sihrine şapka çıkaracaksınız. Sadece 3 dakikada kapıdan çıkmaya hazırsınız!
 
Tüy Azaltıcı Krem, içeriğindeki E vitamini, aloe vera ve yeşil çay özleri ile cildi nemlendirir; cildin daha sağlıklı görünmesine yardımcı olur. Bu nedenle başka bir günlük bakım kremi kullanmanıza gerek kalmaz.
Tüy azaltıcı krem, kıl köküne etki ederek kısa sürede tüylerin incelmesini ve azalmasını sağlar
 
Tüy Dökücü Kremlerle Traş Bıçağının Farkı
 
Tıraş işleminde tüyler, cilt yüzeyinden kesilir ve sert olarak hissedilen bir uçlar kalır. Yeniden çıkan tüyler, birkaç saat içerisinde hissedilmeye başlar. Tüy dökücülerde ise eriyen tüyler, yuvarlak bir uç bırakırlar. Yeniden çıkan tüyler yuvarlak uçlu olduğundan, tıraş bıçağının bıraktığı sert ve pürüzlü hissini vermezler. Tüyler tekrar uzarken ciltte herhangi bir rahatsızlığa neden olmazlar.
 
Tüy dökücü krem ve köpüğün kimyasal yapısı, tüyü oluşturan proteinleri çözer ve tüyler 3-5 dak. içerisinde erir.
 
Tüy sarartıcı kremler, cilt üzerinde uygulanırlar ve kıl köküne ulaşmazlar. Formülünde tüylerin protein veya keratin yapısını etkileyecek herhangi bir madde bulunmadığından, tüyleri kalınlaştırma veya daha fazla çıkartma etkisi söz konusu olamaz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder