9 Haziran 2011 Perşembe

Planta Pura Bitkisel Tüy Dökücü Krem

 Bitkisel tüy dökücü ve  azaltıcı Planta Pura krem Pineapple macunu ve özel etkili bitki ekstrelerinden üretilmiştir. Koruyucu madde içermez. Thioglycolic asit tuzları içermektedir.İlk kulullanımla beraber tüyleri yok eder  ve  istenmeyen tüylerin cilde zarar vermeden kalıcı olarak azalmasını ve incelmesini sağlar. 125 ml Tüpte. 
  Eczadukkani

Bitkisel Tüy Dökücü ve Azaltıcı Krem Kullanımı:Planta Pura Crema Depilatoria Bitkisel Tüy Dökücü ve Azaltıcı Krem içeriğindeki bitki özleri ve ananas macunu ile vücuttaki tüyler üzerinde güvenle kullanılabilir.Bölgeyi sabun ve su ile temizledikten sonra özel spatulası ile bir tabaka halinde uygulandıktan sonra 6-7 dakika beklenir.(Bacaklarda 7-8 dakika)Sonrasında akan suyun altında spatulası ile kazınarak temizlenir.Bu süreçten sonra sabun kullanmayınız. Açık yaralı ,tahrişli deriye ve yüzünüze uygulamayınız.

Planta Pura Kimyasal bir işleme tabi tutulmayan, biyoteknolojik yöntemlerle modifiye edilmeyen bitkilerden üretilen kozmetik ürün markasıdır. Planta Pura cilt bakımı alanında İtalyanın önde Gelen şirketlerinden “Valetudo” ile İsviçrenin ileri botanik araştırma enstitülerinden “Histolab in Geneva” ile ciddi bir iş birliğinin sonucudur.Planta Pura istenmeyen tüyleri döken, çıkış zamanını uzatıp, miktarını azaltarak ,her seferinde istenmeyen tüyler daha seyrek, daha ince ve daha zayıf şekilde çıkmasını sağlayan güçlü formüldür. Düzenli kullanımlarda 8 İla 18 Ay İçinde İstenmeyen Tüyler kalıcı bir şekilde  yokeder.kaynakça:tüy dokucu krem

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder