9 Haziran 2011 Perşembe

Marvelclean Face Bitkisel Tüy Dökücü Krem

MARVELCLEAN FACE hem bayan hemde bayların yüz bölgesinde düzenli kullanım ile istenmeyen tüyleri ayda sadece 2 kez kullanarak kalıcı olarak azaltır. Diğer metodlarla yıllardır zaman harcandığı ve bu uygulamaların ağrılı ve sorunlu olduğu düşünülürse, ayda sadece 2 kez olmak üzere 8-12 aylık bir kullanım süresi bu problemden kurtulmak için yeterlidir.

 
Marvellclean Face YÜZ BÖLGESİNDEKİ tüylerinizden kalıcı olarak kurtulmanızı sağlar. Dolayısıyla kullanımı hangi noktada bıraktıysanız tüyleriniz o düzeyde kalır artış olmaz.


YÜZ BÖLGESİNDEKİ İstenmeyen tüylerin giderilmesine ve yeniden çıkmasına mani olan Marvelclean Face bitki özlü bir tüy dökücü ve azaltıcı kremdir. Bitkisel tüy dökücü ve azaltıcı kremin içeriğindeki etkin bileşenlerinin tüy köklerini zayıflattığı ve azalttığı bilimsel olarak kanıtlanmıştır.alıntı tuy dokucu kremler

Planta Pura Bitkisel Tüy Dökücü Krem

 Bitkisel tüy dökücü ve  azaltıcı Planta Pura krem Pineapple macunu ve özel etkili bitki ekstrelerinden üretilmiştir. Koruyucu madde içermez. Thioglycolic asit tuzları içermektedir.İlk kulullanımla beraber tüyleri yok eder  ve  istenmeyen tüylerin cilde zarar vermeden kalıcı olarak azalmasını ve incelmesini sağlar. 125 ml Tüpte. 
  Eczadukkani

Bitkisel Tüy Dökücü ve Azaltıcı Krem Kullanımı:Planta Pura Crema Depilatoria Bitkisel Tüy Dökücü ve Azaltıcı Krem içeriğindeki bitki özleri ve ananas macunu ile vücuttaki tüyler üzerinde güvenle kullanılabilir.Bölgeyi sabun ve su ile temizledikten sonra özel spatulası ile bir tabaka halinde uygulandıktan sonra 6-7 dakika beklenir.(Bacaklarda 7-8 dakika)Sonrasında akan suyun altında spatulası ile kazınarak temizlenir.Bu süreçten sonra sabun kullanmayınız. Açık yaralı ,tahrişli deriye ve yüzünüze uygulamayınız.

Planta Pura Kimyasal bir işleme tabi tutulmayan, biyoteknolojik yöntemlerle modifiye edilmeyen bitkilerden üretilen kozmetik ürün markasıdır. Planta Pura cilt bakımı alanında İtalyanın önde Gelen şirketlerinden “Valetudo” ile İsviçrenin ileri botanik araştırma enstitülerinden “Histolab in Geneva” ile ciddi bir iş birliğinin sonucudur.Planta Pura istenmeyen tüyleri döken, çıkış zamanını uzatıp, miktarını azaltarak ,her seferinde istenmeyen tüyler daha seyrek, daha ince ve daha zayıf şekilde çıkmasını sağlayan güçlü formüldür. Düzenli kullanımlarda 8 İla 18 Ay İçinde İstenmeyen Tüyler kalıcı bir şekilde  yokeder.kaynakça:tüy dokucu krem

Tüy Dökücü Krem Nedir

Tüy Dökücü Krem


Naturaderm  Tüy Dökücü krem ürünleri tıraş bıçaklarının aksine tüylerinizi kırmaz; doğrudan tüyleri oluşturan proteinler üzerine etki eder. Böylece hem yeni çıkan tüyleriniz daha yumuşak çıkar hem de batık tüy sorunuyla karşılaşmazsınız.
 
Tüy Dökücü KremKremler cildinize en iyi bakımı sağlar ve etkili formülü sayesinde cildinizi ipeksi bir yumuşaklığa kavuşturur.
 
Naturaderm kremlerin sihrine şapka çıkaracaksınız. Sadece 3 dakikada kapıdan çıkmaya hazırsınız!
 
Tüy Azaltıcı Krem, içeriğindeki E vitamini, aloe vera ve yeşil çay özleri ile cildi nemlendirir; cildin daha sağlıklı görünmesine yardımcı olur. Bu nedenle başka bir günlük bakım kremi kullanmanıza gerek kalmaz.
Tüy azaltıcı krem, kıl köküne etki ederek kısa sürede tüylerin incelmesini ve azalmasını sağlar
 
Tüy Dökücü Kremlerle Traş Bıçağının Farkı
 
Tıraş işleminde tüyler, cilt yüzeyinden kesilir ve sert olarak hissedilen bir uçlar kalır. Yeniden çıkan tüyler, birkaç saat içerisinde hissedilmeye başlar. Tüy dökücülerde ise eriyen tüyler, yuvarlak bir uç bırakırlar. Yeniden çıkan tüyler yuvarlak uçlu olduğundan, tıraş bıçağının bıraktığı sert ve pürüzlü hissini vermezler. Tüyler tekrar uzarken ciltte herhangi bir rahatsızlığa neden olmazlar.
 
Tüy dökücü krem ve köpüğün kimyasal yapısı, tüyü oluşturan proteinleri çözer ve tüyler 3-5 dak. içerisinde erir.
 
Tüy sarartıcı kremler, cilt üzerinde uygulanırlar ve kıl köküne ulaşmazlar. Formülünde tüylerin protein veya keratin yapısını etkileyecek herhangi bir madde bulunmadığından, tüyleri kalınlaştırma veya daha fazla çıkartma etkisi söz konusu olamaz.

Naturaderm Tüy Dökücü Krem Yorumları

Naturaderm Tüy Dökücü Krem Yorumları


Naturaderm Tüy Dökücü Krem Hakkında Yapılan İnternet Üzerinde yer alan yorumların derlenmiş hali aşağıda sunulmaktadır.Yorumlar Kişilerin kendi görüşleridir.

Naturaderm Tüy Dökücü Krem Yorumlarıİnternette insanların önerilerine dayanarak satın almıştım dedikleri boş değilmiş işe yaradı bazen yazılanlar doğru çıkmıyorda
* * * *
ama göre tabi piyasadaki bir çok üründen sonra en hoşuma gideni bu oldu kişiye göre değişir tabi sizi yönlendirmiş olmayyım.
* * * *
bu güne kadar kullandığım en ekilisi ve cildi tahriş etmeyeni
* * * *
Bu zaman kadar kullandığım en yi tüy dökücü krem ayrıca çok da konforlu kullanımı kolay
* * * *
Sonuçta tüy dökücü krem hepsi aynı etkiye sahip naturaderm de onlar kadar iyi yani işe yarar
* * * *
Tüy dökücü kremi tahrişten dolayı kullanmıyordum ama bu fena değil en az tahrişi yaptı diğerlerine göre

Naturaderm Tüy Dökücü Krem Özellikleri

Naturaderm Tüy Dökücü Krem Özellikleri


Naturaderm Tüy Dökücü Krem Özellikleri İle İlgili Bazı Önemli Bilgileri Aşağıda Bulabilirsiniz.
 
NaturaDerm, her cilt tipine uygunmudur?

NaturaDerm her cilt tipinde güvenle kullanılabilir.Naturaderm Tüy Dökücü Krem Özellikleri

NaturaDerm'i düzenli kullanmak şart mıdır?

Evet. Öngörülen sonuçlara ulaşabilmek için düzenli kullanım çok önemlidir. Bu şekilde NaturaDerm en iyi sonucu verecektir. Düzensiz kullanım sonuç alma sürecini uzatacaktır.

NaturaDerm i uyguladıktan sonra cildimizi yıkamamız gerekir mi?

NaturaDerm'i uyguladıktan en az 3 saat sonra cildinizi yıkayabilirsiniz

Naturaderm Tüy Dökücü Krem Kullanımı

Naturaderm Tüy Dökücü Krem Kullanımı


Naturaderm Tüy Dökücü Krem Kullanımı Sırasında size bildirilen kullanım prosedürlerine uyarsanız en iyi etkiyi alabilirsiniz.
 
Kremi tüyleri tamamen kapatacak şekilde spatula yardımı ile doğrudan cildinizin üzerine yayınız. Kremi cildinizin üzerinde tam 3 dakika bekletiniz ve daha sonra test etmek için küçük bir alanı spatula yardımı ile temizleyiniz. Tüyler kolay çıkıyorsa kalan kısımları da spatula ile temizleyebilirsiniz. Gerektiği takdirde, kremi cilt üzerinde biraz daha bekletiniz, ancak TOPLAMDA 6 DAKİKAYI GEÇİRMEYİNİZ.
 
Kullandıktan sonra Cildinizi Su İle Durulayın ve kurulayın.
 
HER ZAMAN KULLANMA TALİMATINA UYUNUZ!
 
Varisler, benler, yaralar, çatlamış, tahriş olmuş, güneşte yanmış, cilt üzerinde ya da son 72 SAAT içinde traş edilmiş ciltte veya geçmişte tüy dökücü kreme karşı olumsuz reaksiyon göstermiş olan bölgelerde kullanmayınız.
 
Cildinizi etkileyebilen herhangi bir ilaç kullanıyorsanız ya da herhangi bir cilt hastalığınız varsa, kullanmadan önce doktorunuza başvurunuz.
 
Naturaderm Tüy Dökücü Krem KullanımıHer kullanımdan önce, uygulayacağınız bölgede küçük bir yere kremi kullanma talimatlarına uygun olarak uygulayarak CİLDİN REAKSİYONUNU TEST EDİNİZ. 24 SAATTEN sonra herhangi bir olumsuz reaksiyon yoksa kremi kullanmaya başlayabilirsiniz.
 
Kullanırken yanma/batma hissederseniz kremi derhal temizleyin ve cildinizi su ile durulayın. Eğer yanma/batma hissi devam ederse, doktorunuza başvurunuz.
 
Kullanım sonrasında, terleme önleyici, parfümlü bir ürün kullanmadan ya da güneşlenmeden önce 24 saat beklemenizi öneririz.
 
İki uygulama arasında her zaman 72 saat bekleyiniz.
 
ÇOCUKLARIN ERİŞEMEYECEĞİ YERLERDE MUHAFAZA EDİNİZ! Yutulması halinde derhal doktora başvurunuz ve dış paketi gösteriniz.
 
Gözle temasından kaçının. Gözle temas ederse derhal bol su ile yıkayın ve bir doktora başvurun.
 
En iyi sonuç için tüyün boyutu ne kadar olmalıdır?
Tüyün ne kadar uzun olması gerektiği hakkında kesin bir koşul yoktur. En iyi sonucu elde etmek için tüy uzunluğu 2-5 mm arasında olmalıdır.

Naturaderm Tüy Dökücü Krem

Naturaderm Tüy Dökücü Krem


Naturaderm Tüy Dökücü Krem benzerleri arasında gösterdiği etki ile kısa sürede en fazla satılan krem olarak sektörde yerini almıştır.
 
Naturaderm Tüy Dökücü Krem Güvenli bir şekilde kullanabileceğiniz NaturaDermi sıkıp temizleniz yeterlidir.. Tüy büyümesini azaltacağı gibi, kıl dönmelerine karşı çok iyi bir koruyucudur.

Deriyi sıkılaştırıcı ve nemlendirici özelliğinden dolayı pürüzsüz bir cilt oluşmasına yardımcı olur. Sürülüşü kolay, yağlı olmayan, çabuk emilen, ciltte herhangi bir yağ ve kalıntı bırakmayan özelliğe sahiptir.
 
Tüy sayısında azalma, tüy çapında incelme ve tüy çıkışında gecikme sağlar. Naturaderm Tüy Dökücü KremUyguladıktan sonra cildinizi yıkamanız gerekmeyeceği gibi cildin günlük bakımın sağlayıp nemlendirir.

NaturaDerm, her cilt tipine uygunmudur?

NaturaDerm her cilt tipinde güvenle kullanılabilir.

NaturaDerm'i düzenli kullanmak şart mıdır?

Evet. Öngörülen sonuçlara ulaşabilmek için düzenli kullanım çok önemlidir. Bu şekilde NaturaDerm en iyi sonucu verecektir. Düzensiz kullanım sonuç alma sürecini uzatacaktır.

NaturaDermi uyguladıktan sonra cildimizi yıkamamız gerekir mi?

NaturaDerm'i uyguladıktan en az 3 saat sonra cildinizi yıkayabilirsiniz